Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman

Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman

Welkom op de webpagina van Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman op dierenwinkel-in.nl - de beste dierenwinkels website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

  1 

Leuke winkel voor als je iets wilt kopen. De beste vriendelijke man staat voor je klaar als jij maar met je portemonnee klaar staat, echter als je te vaak langs komt met klachten dan is meneer niet meer thuis, ik kom er in ieder geval niet meer. Ik heb de afgelopen jaren daar te vaak spul gekocht dat stuk is gegaan. Somige dingen zijn netjes omgeruild in het begin, echter kan ik niet anders concluderen dat deze toko steeds vaker slechte kwaliteit verkoopt. In de afgelopen jaren heb ik hier al een aquariumpomp van 129 euro gekocht dat na enkele maanden stuk is gegaan, tot 3 keer toe is al mijn TL-armatuur van mijn daar gekochte aquarium kapot gegaan, laatst nog een vismolentje gekocht dat na slechts 3 keer gebruiken al uit elkaar viel, visvoer dat al een jaar over de datum is, veelal ook de aquariumvissen die het nog geen dag uithielden ( liggen ook te vaak dode en zieke vissen in de bakken bij jonkman ) om nog maar te zwijgen over de te hoge prijzen die meneer vraagt voor al zijn lage-kwalteits-troep ! Ik raad iedereen aan deze toko te vermijden, meneer gaf zelf ook al aan dat teveel klanten in de winkel maar vervelend is en zijn rust verstoord : dus laten we met zn allen deze man dan maar met rust en niet meer in zijn winkel komen, deze toko gaat zienderogend hard achteruit, de winkelmedewerker die daar al zowat 40jaar werkte en wel goed en redelijk voor zijn klanten zorgde is laatst helaas ontslagen waardoor deze ballentent nog sneller naar de afgrond afglijd. Vooral geen dure en duurzame spullen kopen bij deze toko want duur is het wel maar duurzaam is het niet, de enige garantie waar je van op aan kunt is dat je gekochte troep daar erg snel kapot gaat.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenwinkel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman
Moleneind ZZ 15
9203ZW Drachten

+31 (0)512 512708

KvK

Nummer
01023069

Status
Actief

Links

Website
-

Deel deze pagina

Dierenspeciaalzaak+Jan+Jonkman img